Uit de pot gerukt

Home

Marga Madelief

Prachtige bloemen en ze bleven ook heel lang staan!
Bloemenwinkel 'Uit de tuin gerukt' staat voor klantvriendelijkheid en levering van de best mogelijke kwaliteitsproducten. Waar u kunt kiezen uit een breed en gevarieerd assortiment aan bloemen en planten.

Rechtstreeks van de veiling wordt een ruim assortiment bloemen en planten aangeboden. Het ervaren personeel verwerkt de meeste bloemen tot prachtige boeketten, en via Fleurop kan men de bloemen versturen in heel Nederland.

Otto Onkruid

Voor valentijnsdag een bos rozen laten bezorgen, snelle levering en goede service!


Op een boeket bloemen van 'Uit de tuin gerukt' heeft u 7 dagen vaasgarantie.

Doordat 'Uit de tuin gerukt' verse kwaliteitsbloemen gebruikt, kunnen wij u de garantie geven dat onze boeketten 7 dagen mooi op de vaas staan. Vanzelfsprekend is het van belang dat u de bloemen goed verzorgt.

Snelle bezorging! Verjaardag of trouwdag vergeten? Schakel 'Uit de pot gerukt' in voor snelle bezorging van een bloemengroet! Voor alle producten in onze online bloemenwinkel - inclusief cadeauartikelen- geldt namelijk: voor 12.00 uur besteld = dezelfde dag bezorgd (met uitzondering van zon- en feestdagen)!

De boeketten met bloemen worden door de bloemist met zorg samengesteld, en prachtig verpakt. De bezorger zal het boeket bloemen persoonlijk en op tijd voor u afleveren.

Mocht een boeket niet aan uw verwachting voldoen, neem dan zo spoedig mogelijk contact ons op.